logo

Brages Bilforretning

 

Fra Åndalsnes til Ålesund

I mars 1972 flyttet Brages Digernes inn i nytt bilanlegg på Åndalsnes og hadde agentur for DAF lastebilder og subagentur for Volvo personbiler.
Firmaet søkte F.E. Dahl om å få representere Toyota som direkteforhandler.
Brages Bil solgte sine første Toyotabiler senhøstes 72 og agenturet som subagent for Volvo ble sagt opp.

Brages Bil ble fort markedsledere i sitt distrikt. Men som sunnmøring hadde Digernes ambisjoner om å tilegne seg mer, og i 1979/80 fikk han overta agenturet for hele Sunnmøre og indre Romsdal. Anlegget på Åndalsnes ble solgt, og kapitalen ble investert i nytt anlegg i Ålesund.

Brages Bilforretning AS er en av de største bilforhandlerne i Møre og Romsdal, takket være en solid økning i etterspørsel gjennom mange år. Vi har forhandlet Toyota siden 1980, BMW siden 2002, MINI siden 2012, og Lexus siden 2014. På vårt anlegg på Moa i Ålesund finner du en omfangsrik salgsavdeling, et komplett delelager og et mekanisk verksted. I vårt moderne bygg på Grautneset i Ålesund finner du Brages Skadesenter som stod ferdig august 2012 og er en storsatsing innen områdene skade og lakk. Hver dag fortsetter vi innsatsen for å være distriktets fremste og mest respekterte leverandør av biler og service. Fem ord forteller deg hva som står i fokus hos oss - kunder, medarbeidere, kvalitet, lønnsomhet og miljø, og dette er noe vi kontinuerlig jobber med å bli bedre på.